Wie ben ik2018-02-01T15:35:44+00:00

Wie ben ik?

De afgelopen 13 jaar heb ik gewerkt bij een overheids NV. Ik heb daar diverse teams leidinggegeven, heb ondersteund vanuit het facilitaire vak, heb (Europese) aanbestedingen begeleid en ben verantwoordelijk geweest voor diverse exploitaties.
Collega’s kennen mij als enthousiast, betrokken, zakelijk, resultaatgericht en als out of the box denker..

Het lezen van het boek van Wouter Hart, “Verdraaide organisaties” was de kick-off van Gemeengoed. De bedoeling van de organisatie wordt daar als centraal item neergezet. Voor mij een gevoel van thuiskomen, want eigenlijk in mijn hele leven vraag ik me al af wat het nut is van dingen, acties en gewoontes.

Ik heb de overtuiging dat als voor de hele gemeentelijke organisatie de bedoeling centraal zal staan, er veel efficiëntie en effectiviteit te halen is. Burgers zien sneller resultaat en de kosten kunnen verlaagd worden. Hierdoor groeit het vertrouwen van de burger en wordt het werken bij een gemeente nog leuker.

Als u ook de overtuiging heeft dat het binnen uw gemeente leuker kan dan kom ik graag met u in contact.

Annalies van Zoeren

gemeengoed annalies
Loading...

Wat anderen over mij zeggen

Gertjan Leeuwenkamp gemeengoed

“In mijn jarenlange samenwerking met Annalies heb ik haar ervaren als een betrouwbare, prettige collega. Annalies is proactief, kan zich goed verplaatsen in een ander, doorziet knelpunten en neemt daarbij een onafhankelijke positie in waarbij zij een eerlijke mening geeft. Dit maakte haar voor mij een prettige sparringpartner waarbij het glas altijd half vol is.”

Gertjan Leeuwenkamp, Gedelegeerd Installatieverantwoordelijke, V&OR at Gemeente Amsterdam
bart dekker sro gemeengoed

“Ik ken Annalies als een bevlogen, enthousiast, liefdevol mens, met oog voor haar omgeving, doelgericht, zakendeskundig en energiek. De woorden “proactief”, “de bedoeling”, “gas erop” en “dat maken wij mogelijk” zijn door haar uitgevonden. Ik ken haar als iemand die de zon ziet schijnen, ook al regent het pijpenstelen en zijn de vooruitzichten heel slecht.”

Bart Dekker, Manager Sport / Zwembaden, SRO