Loading...
Werkwijze2018-02-09T08:38:30+00:00

Aan de slag in uw ambtelijke organisatie

Veranderingen beginnen klein, op een afdeling of misschien zelfs op een onderdeel van een afdeling. Op basis van interim management of projectmanagement help ik uw ambtelijke organisatie graag efficiƫnter en effectiever inzet te doen. Wilt u een of meerdere processen veranderen, ik help u graag. Zoekt u op interim basis een aanvoerder van een afdeling die zin heeft in op een nieuwe wijze samen te werken? Ook in die samenwerking ben ik u graag van dienst!

Werkgebieden

  • (Sport)Exploitaties
  • Maatschappelijk vastgoed
  • Facility management
  • Jaarcijfers van diverse gemeentes

Neem contact op

Dienstverlening voor politieke partijen

Als gemeenteraadslid wordt u geacht van alle gemeentelijke facetten van dienstverlening verstand te hebben. Het kan soms erg prettig zijn om te beschikken over inhoudelijke en cijfermatige kennis. Op de gebieden van (sport)exploitaties kan ik u hiermee verder helpen.

Bedoeling gemeentelijke organisatie

In navolging op het vaststellen van de bedoeling in de gemeenteraad kan deze voor de gemeentelijke organisatie vastgesteld en ingevoerd worden. Hier kan Gemeengoed u ondersteunen en faciliteren. Ik geef geen advies, maar draag zorg voor uitvoering. Ik neem die verantwoordelijkheid en draag die met passie uit.

Neem contact op

Resultaat

Resultaat voor u als organisatie maar bovenal de burgers van uw gemeente, dat is mijn drijfveer.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op want samen gaan we terug naar de bedoeling!